В Первомайському відбулось жеребкування щодо капремонту 5 ліфтів

На Харківщині шляхом жеребкування визначено п'ять під'їздів багатоповерхівок міста Первомайський, в яких капітально відремонтують ліфти.

 

У четвер, 7 березня, у залі засідань Первомайської міськради пройшло жеребкування щодо визначення п'ятьох ліфтів, які протягом кількох місяців капітально відремонтують за кошти міського бюджету. Станом на сьогодні, всього в місті 27 ліфтів, які не працюють та потребують капітального ремонту

Відповідне жеребкування міська влада проводить вже другий рік поспіль. У 2023 р. саме за такою процедурою було визначено, які 12 ліфтів потрібно капітально відремонтовані.

 

Цього дня на процедуру жеребкування міська влада запросила по одному представнику від кожного із 27 під'їздів, в яких не працюють ліфти. Але зала засідань міськради ледь вмістила усіх бажаючих: на захід прийшло набагато більше городян, щоб особисто спостерігати за відкритістю та чесністю жеребкування та щоб першими дізнатись про його результати. Аби отримати номерок для жеребкування, представник під'їзду повинен був надати документ з відповідною пропискою. Жереб з різнокольоровими кульками тягнули самі мешканці під’їздів.

 

Подробиці дивіться в матеріалі телерадіокомпанії «Надія».

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев