У Киселях матері загиблого Героя вручено бойовий Орден сина

8 лютого 2024 року на Харківщині в с. Киселі Олексіївської громади Світлані Матвіївні Дорошенко, матері загиблого воїна В. В. ДОРОШЕНКО, була вручена висока державна нагорода. Указ про нагородження посмертно нашого Героя бойовим Орденом "За мужність" III ступеня підписав Президент України.

Високу державну нагороду її сина вручив Світлані Матвіївні начальник 1-го відділу Лозівського РТЦК та СП в Харківській області Олександр Чепурний. Захід за участю Олексіївського сільського голови, старости с. Киселі, працівників сільради, Офісу старости та місцевих мешканців відбувся біля місцевого Будинку культури, на фасаді якого встановлена меморіальна Дошка воїну-захиснику ВІТАЛІЮ ВІКТОРОВИЧУ ДОРОШЕНКО, який віддав своє життя за волю і незалежність України. Герой у січні минулого року загинув під час виконання бойового завдання в районі н.п. Золотарівка на Луганщині.ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ ВІТАЛІЮ ДОРОШЕНКО!

Дивіться відеоматеріал телерадіокомпанії "Надія"

НАША ДОВІДКА: урочисто провели в останню путь 39-річного воїна ЗСУ Віталія ДОРОШЕНКА 25 січня 2023 р. біля пам'ятника воїнам-визволителям в с. Киселі Олексіївської громади. Він служив водієм зенітного ракетного відділення зенітно-ракетного взводу стрілецького батальйону. Герой загинув 15 січня 2023 р. від розриву артилерійської міни на передовій лінії фронту у населеному пункті Золотарівка Сєвєродонецького району Луганської області. До повномасштабного військового вторгення росії на територію України Віталій Дорошенко працював водієм в агрофірмі "Киселі", його поважали всі, хто його знав і з ким він працював у сільському господарстві.

Для перегляду архівного матеріалу ТРК "Надія" (2023 р.) натисніть посилання:

Олексіївська громада провела в останню путь свого земляка, воїна-захисника Віталія Дорошенка

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев