На XLI сесії Олексіївської сільради ухвалено 174 питання

24 квітня відбулась чергова XLI сесія Олексіївської сільської ради. Пленарне засідання проходило під головуванням Олексіївського сільського голови Анатолія Страхова.

На порядку денному значилось 174 питання. Відповідні проекти рішень попередньо були детально обговорені на спільному засіданні постійних депутатських комісій. Депутати Олексіївської сільради VIII скликання розглянули всі проекти рішень, затвердили низку змін і доповнень до місцевих Програм та рішень. Основними серед них були Програма територіальної оборони на 2024 р., Програма розвитку культури на 2022-2024 рр., Програма соціально-економічного розвитку на 2022-2024 рр. та інші.

Традиційно, переважна більшість питань порядку денного сесії стосувалась земельних відносин. Депутатський корпус цього дня також заслухав та затвердив проекти рішень, які стосувались майнових та фінансових питань. Результатом ефективної роботи постійних комісій та самого пленарного засідання стало затвердження всіх питань, винесених на розгляд XLI сесії Олексіївської сільради.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев