115 бригада ЗСУ – Народжені Вогнем

Сьогодні, 12 березня 2024 р., виповнюється друга річниця з дня заснування 115-ї бригади Збройних Сил України. Як повідомив телерадіокомпанію «Надія» прес-центр 115-ї окремої механізованої бригади, їх військовий підрозділ – бойовий, брав участь у боях на різних ділянках фронту, в тому числі на Донецькому та Куп’янському напрямках. Сьогодні наші Герої продовжують боронити рідну українську землю від російських окупантів, успішно виконувати всі поставлені бойові завдання, нищити російських окупантів, щодня і щогодини, ризикуючи власним життям, наближати нашу спільну Перемогу над нацистською росією.

Подробиці про наших захисників - дивіться у відеоматеріалі.

ПИШАЄМОСЬ НАШИМИ ГЕРОЯМИ! ВІРИМО В ЗСУ! ВСЕ БУДЕ Україна!

Довідка ТРК «Надія»: 115 окрема механізована бригада ЗСУ з початку повномасштабного військового вторгнення нацистської росії захищає нашу державу від ворога. Бійці надійно і сміливо боронять наші кордони, розуміючи величезне значення цих позицій для армії окупанта. Вони продовжують чітко й ефективно виконувати поставлені військовим командуванням завдання, працювати на стратегічно важливих ділянках фронту, щодня наближаючи Перемогу.

115 бригада пройшла випробування шквальним вогнем та засідками від противника, військові відточили свої навички у створенні укріплень та окопів навіть у суцільному оточенні окупантів, вони підтримують один одного навіть у найскладніших і найнебезпечніших ситуаціях.

Бригада має все необхідне для ефективної боротьби з ворогом, досвідчене командування з профільною військовою освітою, воїнів-патріотів своєї країни. Усі військові бригади, вистояли у надзвичайно небезпечних ситуаціях, зараз вони продовжують щодня ризикувати своїми життями заради батьківщини. У 115 бригаді впевнені: Перемога буде за нами.

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев